Laadukkaat ompelu- & saumauskoneet

Ota yhteyttä

KÄYTTÖEHDOT :

Kodin Ompelukone Oy on suomalainen perheyritys. Olemme pitäneet kivijalkaliikettä Turussa nyt toisessa sukupolvessa jo yli 50-vuoden ajan.

TOIMITUSAJAT :

Varastossamme olevilla tuotteilla toimitusaika on noin 5 arkipäivää.

TOIMITUS:

Toimitamme tuotteita Suomeen. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.
Toimitamme yli 100€:n tilaukset ilman toimituskuluja Postin, Matkahuollon tai DB Schenkerin noutopisteeseen.
Tuotteen voi myös noutaa liikkeestämme Käsityöläiskatu 11 – Turku (Ma-Pe 10-17).

MAKSUTAPA:

Ennakkomaksu tilisiirtona.
Ennakkomaksu tilisiirtona tarkoittaa sähköpostiin toimitettavaa ennakkolaskua.
Tilauksen saavuttua meille lähetämme laskun sähköpostiisi PDF-muodossa mahdollisimman nopeasti. Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, lähetämme tilauksen. Tilinumeromme on : FI 84 5711 2720 0008 22.
Pidämme tuotteet varattuna tilaajalle 7 vrk ajan laskun lähettämisestä. Mikäli maksusuoritus ei tänä aikana näy
tililläme, katsomme tilauksen peruuntuneeksi.

HYVITYSKÄYTÄNTÖ:

Jos tilauksessa tai tilaamassasi tuotteessa on jotakin huomautettavaa, ota mahdollisimman nopeasti yhteyttä meihin s-postilla jouni.ruohomaki@kodinompelukone.com tai soittamalla liikkeeseen puh. 02 – 232 7212.
Tuotteillamme on normaali kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus 14 vrk. Lakisääteinen palautusoikeus koskee vain yksityishenkilöitä. Mikäli haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, ota mahdollisimman nopeasti yhteyttä meihin, sopiaksesi palautuksen yksityiskohdista. Tuote pitää palauttaa 14 vrk sisällä siitä, kun tuote on vastaanotettu. Tuote pitää palauttaa käyttämättömänä ja myyntikuntoisena. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanottaessa. Palautettavan tuotteen tulee sisältää kaikki toimituksessa mukana olleet kyseiseen tuotteeseen liittyvät tarvikkeet ja materiaalit. Tuotepalautukset tulee tehdä alkuperäisessä paketeissa, huolellisesti pakattuna ja ilman merkintöjä. Palautuksen mukaan tulee liittää kopio kuitista, sekä tilitiedot maksun palautusta varten. Palautettavan tuotteen voi tuoda myös itse myymälään, mutta palautuksesta on siinäkin tapauksessa ilmoitettava ja sovittava etukäteen. Palautuksen kustannuksista vastaa lähettäjä, ellei muuta ole erikseen sovittu.